Kangoeroe ochtend – zaterdag 25 mei!

Ben je op zoek naar een sport? Of lijkt het je gewoon leuk om een keer mee te doen of te komen kijken? Op zaterdag 25 mei is er kangoeroe ochtend bij korfbalvereniging SEV. Kinderen van 3 t/m 6 jaar uit Zelhem en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te komen doen aan onze kangoeroetraining.
We doen deze ochtend allerlei leuke spelletjes waarbij plezier, samenspel en balvaardigheid centraal staan, met als thema: Holland! Spelenderwijs maken de kinderen tijdens onze trainingen kennis met korfbal.
Lijkt het je leuk om onze KangoeroeKlup een keer mee te maken? Dan ben je van harte welkom op deze gezellige ochtend. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom. We maken er samen een leuke ochtend van!

De kangoeroe ochtend start om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.
Locatie: Veld SEV, Halseweg 31a te Zelhem. Tot dan!

Wist je dat de kangoeroes van SEV elke zaterdagmorgen om 10.00 uur bij elkaar komen voor een uur lang plezier? Je bent ook op andere data van harte welkom om mee te komen doen!

Info of contact: www.sevzelhem.nl  / ac-jc@sevzelhem.nl  / 06-46246114 (Marjan van der Kolk)

Elke laatste zaterdag van de maand inzameling spullen tbv de rommelmarkt (14 september a.s.)

De inzameling voor de jaarlijkse rommelmarkt is weer van start gegaan.

Elke laatste zaterdag van de maand tussen 10.00 uur en 11.00 uur kunnen er weer spullen gebracht worden bij ons clubhuis ‘de Knik’ aan de Halseweg.

Wat we niet innemen zijn:
– elektrische apparaten
– glaswerk
– grote spullen
– kapotte spullen

De rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 14 september a.s.

 

 

Training veldschema

Vanaf dinsdag 19 maart a.s. wordt er weer buiten getraind.

Meer info hierover te vinden onder: competitie- trainingsschema’s

 

Kangoeroeklup voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Ben je op zoek naar een sport? Of lijkt het je gewoon leuk om een keer mee te doen of te komen kijken?

Kinderen van 3 t/m 6 jaar uit Zelhem en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te komen doen aan onze kangoeroetraining op zaterdagmorgen.
We doen elke zaterdagochtend allerlei leuke spelletjes waarbij plezier, samenspel en balvaardigheid centraal staan. Spelenderwijs maken de kinderen tijdens onze trainingen kennis met korfbal. Lijkt het je leuk om onze KangoeroeKlup een keer mee te maken? Dan ben je van harte welkom!De kangoeroetraining start om 11.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Locatie: Thorbeckezaal te Zelhem.

Kangoeroeklup

Meer informatie of contact: www.sevzelhem.nl  / ac-jc@sevzelhem.nl / 06-46246114 (Marjan van der Kolk)

Kennen jullie het vriendenprogramma van S.E.V. al?

Welkom bij het Vriendenprogramma van S.E.V.!

Het vriendenprogramma bestaat al enige tijd, maar we leggen het graag nog eens uit.

De Vrienden van S.E.V. zijn in het leven geroepen om de betrokkenheid en de middelen bij SEV te vergroten. Door vriend te worden ben je geen lid van de vereniging. Maar help je ons financieel wel ondersteunen. Door middel van de  jaarlijkse bijdrage kunnen we onze activiteiten blijven  organiseren en kunnen investeringen verwezenlijken. We willen een moderne en vitale vereniging zijn!

Wat houdt het in om vriend te worden? Als vriend draag je jaarlijks een financiële bijdrage van €50,- (gewone vriend) of €125,- (zakelijke vriend) bij. Als dank daarvoor bieden wij je graag een vermelding op ons vriendenbord in de kantine (indien gewenst). Zakelijke vrienden krijgen ook een vermelding op onze website.

Mogelijk willen opa’s, oma’s, andere familieleden of vrienden van jullie ons helpen. Maar ook jijzelf kunt natuurlijk vriend worden en bijdragen aan onze korfbalvereniging. Het aanmelden als vriend kan eenvoudig via de volgende link op onze website [vriend van S.E.V.].

Dankzij de steun van onze vrienden kunnen we onze vereniging blijven ontwikkelen en onze activiteiten voortzetten. We waarderen elke bijdrage en kijken ernaar uit om jou als vriend van S.E.V. te verwelkomen!

 

Scoor voor je club!

Dappre- Scoor voor je club!

Deze app bestaat al enige tijd en het is een eenvoudige manier om wat extra’s te sparen voor S.E.V.

Door je bankrekening te koppelen met de Dappr app spaar je automatisch bij aangesloten bedrijven, allemaal AVG proof en veilig.

O.a. de Jumbo in Zelhem, de McDonalds en de restaurant de Beren in Doetinchem doen mee.

Hoe werkt het?

Download de app ‘Dappre’ via onderstaande link, dan heb je direct de koppeling met S.E.V. Zelhem.

https://scoorvoorjeclub.nl/club/?cmsId=64479698bda8af33e92dc1fb

 

Het kan ook via de play- of appstore; dan moet je wel zelf de S.E.V. Clubkaart toevoegen.

Koppel in de app je rekeningnummer aan de clubkaart, betaal met je pin in de winkel en dan wordt automatisch een bijdrage naar S.E.V. bijgeschreven.

Elke 3 maanden dien je zelf een verlenging aan te geven.

Voorheen waren het de Jumbo sponsor zegels, maar deze zijn nu vervallen.

Kleine moeite en zeker de moeite waard!

 

[custom-facebook-feed]
[fts twitter twitter_name=@SEVZelhem search=@SEVZelhem]