Kom ook korfballen!

Vond jij het schoolkorfbaltoernooi ook zo leuk? Je bent van harte welkom om nog een keer mee te doen met een training. De jeugd van SEV traint op dinsdagavond en donderdagavond op ons eigen veld, sportpark de Pluimerskamp, Halseweg 31a te Zelhem.

Leefstijdsindicatie:
7 t/m 9 jaar – E Jeugd – dinsdagavond van 18.00 – 19.00 uur
10 t/m 12 jaar – D jeugd – dinsdag- en donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur

Voor de jongsten van 3 t/m 6 jaar is er onze kangoeroetraining op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Voor meer informatie over of je aanmelden voor een training, bel of app Marjan van der Kolk via 06-46246114.

Hemelvaartfietstocht 26 mei

Op donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, organiseert de activiteitencommissie weer een mooie fietstocht. De organisatie heeft weer mooie routes uitgezet door het prachtige landschap van de achterhoek. U kunt kiezen uit een route van 30 of 40 km. Ook is er dit keer een route van 20 km. geschikt voor het hele gezin.

Door de corona maatregelen vorig jaar verviel onze gezamenlijke picknick plek onderweg en was er de mogelijkheid om een lunch mee te nemen. Dit concept is goed bevallen en we willen dit dan ook gaan voortzetten. Wilt u dat er een lunchpakket voor onderweg klaar staat? Geef u dan op, voor uiterlijk 23 mei via mail: ac@sevzelhem.nl

De kosten voor de fietstocht en het lunchpakket bedragen: €7 voor volwassenen en €4 voor kinderen.

U kunt ook zonder opgave vooraf aan de fietstocht mee doen. We vragen dan €2,50 voor de fietsroute inclusief koffie/thee. De bijdrage komt geheel ten goede aan de vereniging.

Er kan gestart worden tussen 9 en 11 uur, bij clubhuis “De Knik” aan de Halseweg 31a te Zelhem. We hopen op mooi weer. Graag tot ziens bij korfbalvereniging S.E.V.

 

 

Spullen brengen voor de rommelmarkt

Op zaterdag 7 mei kunnen er tussen 10.00 en 11.00 uur weer spullen gebracht worden voor de rommelmarkt die in september gehouden zal worden. Locatie: Clubhuis de Knik, Halseweg 31a te Zelhem.

[custom-facebook-feed]
[fts twitter twitter_name=@SEVZelhem search=@SEVZelhem]