Sponsoring

Korfbalvereniging SEV zou niet alleen kunnen bestaan van haar leden maar heeft ook de steun van sponsoren nodig. We proberen als vereniging daar ook iets tegenover te zetten in de zin van zichtbaarheid / exposure. We zijn continue op zoek naar middelen om onze sponsoren een platform te geven om de naamsbekendheid en steun aan onze vereniging in te zetten. Als sponsor van korfbalvereniging SEV heeft u de volgende mogelijkheden:

Shirtsponsoring

We proberen ieder team dat aan de competitie deelneemt te voorzien van een eigen wedstrijdshirt met eigen team-sponsor. We hebben in het seizoen 2015-2016 acht competitie-teams met wedstrijdshirt.

Reclamebord

Naast het sponsoren van shirts bestaat er ook de mogelijkheid om een reclamebord te sponsoren. Deze borden hangen bij de ingang van onze sportaccommodatie en zijn voor iedereen die onze club bezoekt goed leesbaar.

Wedstrijdbal

Gedurende het zaalseizoen zoekt de Sponsor en Promotie Commissie voor elke thuiswedstrijd van SEV1 een balsponsor. Deze sponsor wordt vermeld op aanplakbiljetten die bij diverse bedrijven in Zelhem worden opgehangen. Tevens wordt er bij elke thuiswedstrijd van SEV 1 een programmaboekje opgesteld welke wordt uitgedeeld aan het publiek. In dit programmaboekje wordt de balsponsor vermeld.

Advertentie in clubblad De Bijblijver

zes maal keer per jaar verschijnt onder leiding van een apart redactieteam het clubblad De Bijblijver. Bedrijven hebben de mogelijkheid om een advertentie in dit clubblad te plaatsen. Een advertentie in kleur of zwart/wit, klein of groot formaat, alles is in overleg mogelijk!

Advertentie in het programmaboekje

Bij elke thuiswedstrijd van SEV 1 wordt een programmaboekje opgesteld welke wordt uitgedeeld aan het publiek. Bedrijven hebben de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in dit programmaboekje.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden, neem dan gerust met één van de leden van de Sponsor en Promotie Commissie contact op.