Bij een Technische Commissie (TC) moet je niet denken aan een commissie die zelf technisch is, maar meer aan mensen die zich bezig houden met korfbal(technische)zaken. Zij hebben o.a. als taak alle zaken te regelen die nodig zijn om teams te kunnen laten korfballen. Denk aan het indelen van de teams, het zoeken van trainers en leiders voor de (jeugd)teams, het verzorgen van de contacten met de korfbalbond over wedstrijdzaken, etc.

Ook wedstrijdsecretariaat voor jeugd en senioren valt onder de Technische Commissie. Hier hoort bijvoorbeeld bij dat de teamindelingen gedaan worden, de wedstrijden gepland worden en de scheidsrechters ingedeeld worden. Dit wordt allemaal in nauw overleg met de korfbalbond, de KNKV, gedaan.

Een andere belangrijke taak van de TC is het begeleiden van de trainers en begeleiders van onze jeugdploegen. In een aantal bijeenkomsten per seizoen proberen we, soms met ondersteuning van de korfbalbond, trainers en/of begeleiders te helpen hun taak zo goed mogelijk uit te voeren.

 

De commissieleden

  • Voorzitter: Guido Mijnarends
  • Secretaris:Erik Langeveld 
  • Wedstrijdsecretaris Jeugd: Anne Kuenen
  • Wedstrijdsecretaris Senioren: Min-Zhen Pennings – Wiltink