De Accommodatiecommissie (Accom) zorgt voor het aanschaffen en onderhouden van de materialen en draagt zorg voor het onderhoud van de kleedlokalen en het clubhuis “De Knik”. Eveneens wordt zorg gedragen voor de aankleding van de accommodatie. Bij een droge zomer zorgen zij voor het sproeien van het veld. De Accom houdt de voorraden in “De Knik” op peil en zorgt tevens voor bezetting tijdens de wedstrijden en de trainingen.

Het bestuursreglement “Alcohol in sportkantines”, wat door het bestuur is vastgesteld, wordt door de Accom uitgedragen. De huis- en gedragsregels (onderdeel van het bestuursreglement) zijn door de Accom opgesteld. De Accom verwacht dat iedereen ervoor zorgt dat onze prachtige accommodatie er schoon en keurig uitziet en ziet daar ook op toe.

De veldaccommodatie is voorzien van goede kleedgelegenheden en douches. Ook is het clubhuis altijd open tijdens trainingen. Bij uitwedstrijden tijdens de veldcompetitie is “de Knik” de plaats van vertrek voor de teams. Indien er geen thuiswedstrijden zijn is de Knik gesloten. Vrijwel alle verenigingsactiviteiten worden gehouden in “De Knik”, zoals vergaderingen, thema-avonden, feestavonden e.d.. In “de Knik” zijn diverse etenswaren en dranken te verkrijgen. Te denken valt hierbij aan frisdranken, bier, wijn, tosti, broodje kaas of kroket, patat, mars, snoepzakjes e.d..

Tijdens de zaalcompetitie spelen we onze thuiswedstrijden in Sporthal de Pol in Zelhem. Bij uitwedstrijden tijdens de zaalcompetitie wordt vertrokken vanaf sporthal de Pol.

In “de Knik”, de kleedkamers en de overige ruimtes geldt een algeheel rookverbod. De vereniging is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de accommodatie.

 

Contactpersonen