Ben jij al vriend van S.E.V.?

Wat is het?

Om de betrokkenheid en de middelen bij de vereniging te vergroten is de “Vrienden van SEV” in het leven geroepen. Door een jaarlijkse bijdrage van elke Vriend van SEV, hebben we de mogelijkheid om activiteiten te organiseren en investeringen te verwezenlijken. Zo willen en kunnen we meegroeien met de tijd en een moderne en vitale vereniging zijn.

Bepalingen

Deelname aan de Vrienden van S.E.V. is persoonlijk en is niet hetzelfde als een lidmaatschap. Vrienden, zijn vrienden voor het leven. Als je vriend wordt, is dat dan ook onze basis. Mocht het op termijn toch niet meer klikken, dan stellen wij voor dat je je vriendschap opzegt. De penningmeester stuurt de factuur 1x per jaar.

 

 

Wat levert het jou op?

Je draagt bij aan het realiseren van concrete en zichtbare doelen. Je krijgt een eervolle vermelding in de kantine; zakelijke vrienden krijgen hun logo en link ook op de website. Uiteraard is er de optie om een anonieme vriend te zijn. Dan blijven de vermeldingen achterwege. Je raakt betrokken bij een fijne vereniging en sport die uniek is in Nederland.

Dit zijn de mogelijkheden

Vriend worden?