Ben jij al vriend van S.E.V.?

Wat is het?

Om de betrokkenheid en de middelen bij de vereniging te vergroten is de “Vrienden van SEV” in het leven geroepen. Door een jaarlijkse bijdrage van elke Vriend van SEV, hebben we de mogelijkheid om activiteiten te organiseren en investeringen te verwezenlijken. Zo willen en kunnen we meegroeien met de tijd en een moderne en vitale vereniging zijn.

Bepalingen

Deelname aan de Vrienden van S.E.V. is persoonlijk en is niet hetzelfde als een lidmaatschap. Als je vriendschap met S.E.V. sluit, is de eerste periode twee jaar; daarna is het per jaar opzegbaar. De beste vrienden zijn vrienden voor het leven. Als je vriend wordt, is dat dan ook onze basis. Mocht het op termijn toch niet meer klikken, dan stellen we voor dat je je vriendschap opzegt voor 30 november van het lopende jaar. De bedragen worden middels een machtiging voldaan om het administratief eenvoudig te houden.

Wat levert het jou op?

Je draagt bij aan het realiseren van concrete en zichtbare doelen. Je krijgt een eervolle vermelding in de kantine en op de website; zakelijke vrienden hebben een logo en link. Uiteraard is er de optie om een anonieme vriend te zijn. Dan blijven de vermeldingen achterwege. Je raakt betrokken bij een fijne vereniging en sport die uniek is in Nederland.

Dit zijn de mogelijkheden

Vriend worden?