Sponsor mee met SponsorKliks!

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze verenging, zonder dat het u een cent extra kost!licht_100_100

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en SEV Zelhem ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar SEV. Zelhem. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SEV. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer heel veel mensen dit zouden doen?

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van korfbalvereniging SEV Zelhem. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com SEV Zelhem een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Doorklikken naar de juiste shop? Kies een optie:

  1. Klik op het Sponsorkliks logo (rechts) om via de Sponsorkliks website bij de juiste webwinkel te komen
  2. Kies gelijk de juiste webwinkel hieronder

Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw steun!