Sportkaart Zelhem

Naar het idee van korfbalvereniging SEV Zelhem gaan we in Zelhem starten met de Sportkaart op CBS ‘t Loo. Door deze sportkaart kunnen de kinderen en ouders/verzorgers kennismaken met verschillende verenigingen uit (de buurt van) Zelhem. De verenigingen die meedoen zijn:

– Korfbalvereniging S.E.V. Zelhem
– Voetbalvereniging Z.S.V. Zelos
– Survivalvereniging Jan in ’t Touw

Via een informatieboekje willen we een ieder meer informatie geven over hoe de sportkaart werkt en waar je allemaal aan mee kan doen. Achterin het boekje is een aanmeldformulier waarmee je je kunt opgeven voor de kennismakingslessen.

LET OP: Lever het aanmeldformulier voor de kennismakingslessen uiterlijk dinsdag 27 september in bij je juf.

Nationale Sportweek

Van maandag 19 september t/m vrijdag 23 september 2016 komt er bijna elke dag een vereniging op school. Deze vereniging gaat elke groep uit de midden- en bovenbouw een leuke introductieles geven op school. Onder schooltijd maken de kinderen dus kennis met alle verenigingen.

Sportkaart

Vind je het zo leuk en wil je graag meedoen met trainingen? Schrijf je dan GRATIS in voor de sportkaart. Met je sportkaart kun je namelijk bij verschillende verenigingen deelnemen aan trainingen en lessen.
Ongeacht je niveau en leeftijd: iedereen vanaf groep 3 is welkom.

Spelregels

  • Als je je inschrijft voor de sportkaart kies je ervoor om bij alle verenigingen de kennismakingslessen wilt volgen.
  • Bekijk de agenda wanneer welke lessen plaatsvinden.
  • Kun je een keer niet meedoen, meld je dan af bij de contactpersoon van de vereniging of bij Rieke van Beweeg Wijs: rieke@beweegwijs.nl of 06 – 44 65 86 30.
  • Vind je het zo leuk bij een vereniging dan kun je natuurlijk lid worden. Neem ook hiervoor contact op met de contactpersoon bij de vereniging.
  • Er vinden geen lessen plaats in de schoolvakanties.
  • Meedoen is geheel gratis.

TIP: neem de eerste keer je ouders/verzorgers mee naar de training. Zij kunnen dan ook gelijk even kennis maken met de trainer(s) en de vereniging.

Eigen risico

Deelname aan de kennismakingslessen bij de verenigingen is geheel voor eigen risicomobile-beweegwijs

Beweeg Wijs

De sportkaart is een samenwerking tussen lokale sportverenigingen en Beweeg Wijs.

Mocht je niet op CBS ‘t Loo zitten maar je wilt toch graag kennismaken met SEV Zelhem, meld je dan aan via info@sevzelhem.nl. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.