Welkom bij het Vriendenprogramma van S.E.V.!

Het vriendenprogramma bestaat al enige tijd, maar we leggen het graag nog eens uit.

De Vrienden van S.E.V. zijn in het leven geroepen om de betrokkenheid en de middelen bij SEV te vergroten. Door vriend te worden ben je geen lid van de vereniging. Maar help je ons financieel wel ondersteunen. Door middel van de  jaarlijkse bijdrage kunnen we onze activiteiten blijven  organiseren en kunnen investeringen verwezenlijken. We willen een moderne en vitale vereniging zijn!

Wat houdt het in om vriend te worden? Als vriend draag je jaarlijks een financiële bijdrage van €50,- (gewone vriend) of €125,- (zakelijke vriend) bij. Als dank daarvoor bieden wij je graag een vermelding op ons vriendenbord in de kantine (indien gewenst). Zakelijke vrienden krijgen ook een vermelding op onze website.

Mogelijk willen opa’s, oma’s, andere familieleden of vrienden van jullie ons helpen. Maar ook jijzelf kunt natuurlijk vriend worden en bijdragen aan onze korfbalvereniging. Het aanmelden als vriend kan eenvoudig via de volgende link op onze website [vriend van S.E.V.].

Dankzij de steun van onze vrienden kunnen we onze vereniging blijven ontwikkelen en onze activiteiten voortzetten. We waarderen elke bijdrage en kijken ernaar uit om jou als vriend van S.E.V. te verwelkomen!