Ben je op zoek naar een sport? Of lijkt het je gewoon leuk om een keer mee te doen of te komen kijken? Op zaterdag 25 mei is er kangoeroe ochtend bij korfbalvereniging SEV. Kinderen van 3 t/m 6 jaar uit Zelhem en omgeving zijn van harte uitgenodigd om mee te komen doen aan onze kangoeroetraining.
We doen deze ochtend allerlei leuke spelletjes waarbij plezier, samenspel en balvaardigheid centraal staan, met als thema: Holland! Spelenderwijs maken de kinderen tijdens onze trainingen kennis met korfbal.
Lijkt het je leuk om onze KangoeroeKlup een keer mee te maken? Dan ben je van harte welkom op deze gezellige ochtend. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is welkom. We maken er samen een leuke ochtend van!

De kangoeroe ochtend start om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.
Locatie: Veld SEV, Halseweg 31a te Zelhem. Tot dan!

Wist je dat de kangoeroes van SEV elke zaterdagmorgen om 10.00 uur bij elkaar komen voor een uur lang plezier? Je bent ook op andere data van harte welkom om mee te komen doen!

Info of contact: www.sevzelhem.nl  / ac-jc@sevzelhem.nl  / 06-46246114 (Marjan van der Kolk)