Beste lotenverkoper,

Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. S.E.V. doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen.

Dit is hoe het werkt:
Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Of ze vullen met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in.

Je kunt ook gebruik maken van deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-s.e.v.-zelhem/60286 en vul je naam in bij het veldje “Ik koop een lot van (indien bekend)”. Het verkochte lot wordt dan aan jouw lijstje toegevoegd.
Het online verkopen van loten moedigen we van harte aan want dit scheelt administratief heel veel werk!

TIP: Scan je eigen QR-code en deel je verkooplink via WhatsApp met familie en vrienden.

De actie start zaterdag 24 september en de trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 6 december.
Jeugdleden krijgen de boekjes via de trainers. Voor de Senioren liggen de boekjes in de Knik. Uiterlijk 1 november dienen de verkoopboekjes met de ingevulde machtigingen te worden ingeleverd bij je trainer of bij één van de bestuursleden. Wij rekenen op een goede verkoop. De opbrengst is voor de clubkas en de club kan dat heel goed gebruiken!

Bepaling voor de Senioren
Zoals bij de ALV besloten enige jaren geleden, dienen Senioren minimaal 10 loten te verkopen om zo in aanmerking te komen voor de teruggave van de € 25,- extra contributie.

Wij wensen jullie veel succes bij de verkoop!