Terug naar het normale normaal.

Het jubileumfeest was denk ik voor iedereen bijzonder geslaagd. We hebben veel S.E.V. ers weer op ons veld mogen ontvangen na een lange periode waarin dat niet mogelijk was. Natuurlijk was het ergens ook nog wel eens wat onwennig. Immers, we zijn de afgelopen anderhalf jaar een beetje gaan leren leven met de afstand van 1,5 meter. En als we iemand horen kuchen denken we allemaal, liever niet bij mij in de buurt. Maar we kunnen terugkijken op een hele mooie dag. De activiteiten werden als erg leuk ervaren. Dank aan allen die dit hebben georganiseerd. Toen ik zondagochtend na ons feest naar buiten keek en het grauwe weer met lichte regen aanschouwde heb ik me absoluut gerealiseerd dat we geluk hebben gehad.

Het was ook mooi om te zien dat naast onze leden ook buurtverenigingen, de wethouder, sponsoren en omwonenden gehoor hadden gegeven aan onze jubileum uitnodiging. Ik wil bij deze ook nog mijn dank uitspreken namens de club over hun komst en royale bijdrages. Dat S.E.V. door velen een warm hart wordt toegedragen geeft mij als voorzitter een bijzonder goed gevoel. En ik heb dan ook veel vertrouwen in de toekomst van onze club.

Met de feestvreugde van ons jubileum nog op de achtergrond hebben we afgelopen zaterdag een nieuwe mijlpaal bereikt. Namelijk de competitie is weer van start gegaan. Na een klein jaar volledig te hebben stilgelegen kunnen we nu weer wedstrijden spelen. En dat hebben heel veel leden van S.E.V. gemist. De start is geweest en de eerste sportieve successen zijn weer behaald.

Met de start willen wij als vereniging ook weer graag een beroep op jullie doen. Want natuurlijk zijn er met de competitie ook weer leuke werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan het zijn van scheidsrechter, maar ook aan barbezetting. Schroom niet om je bij de accommodatie commissie of technische commissie te melden. Ze ontvangen je met open armen. En ook in het kader van S.E.V. zijn nog vacatures te vervullen. Wij zijn dringend opzoek naar versterking bij de sponsorcommissie en de activiteitencommissie. Kortom; meld je aan, want vele handen maken licht werk en het is nog hartstikke gezellig ook.

Aankomende zaterdag starten we ook voor het eerst met de daghap. Na iedere thuiswedstrijd van S.E.V. 1 is de keuken van de Knik het domein van Hester en Hester. Het is geen nieuws dat deze twee dames uitstekend kunnen koken en een aanbeveling in de Michelin gids zou ook niet misstaan. Dus geef je snel op voor aankomende zaterdag. Dit kan bij de dames zelf.

Ik hoop jullie allemaal weer op ons veld te zien aankomende zaterdag. Er zijn weer een aantal thuiswedstrijden en de spelers kunnen de support goed gebruiken!

Groeten,

Geert Schoon