Het is nu echt bijna zover. Ik hoop dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. De selectie is inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. En aankomende zaterdag vieren wij uitbundig ons 75-jarig jubileum. De weersverwachtingen zijn redelijk. Zoals het er nu naar uitziet blijft het droog. Maar mocht er toch een spat regen vallen is er een grote tent geregeld, zodat we iedereen onderdak kunnen bieden. Kortom, aan alles is gedacht om er een fantastische dag van te maken.

Natuurlijk zijn we nog niet helemaal vrij van de coronaproblematiek. Ondanks dat we beschikken over een zee van ruimte wil ik wel iedereen verzoeken om je aan de basisregels te houden. Ik denk dat die na anderhalf jaar geen extra toelichting meer nodig hebben. Bij de ingang graag even de handen desinfecteren en je aanmelden met de QR-code die daar hangt. En hou je bij het halen van drankjes en eten aan de looprichting. Dat is niet ingewikkeld en wijst zich allemaal vanzelf.

Samen maken we er een geweldige dag van. Tot zaterdag!

Groeten,

Geert Schoon  

Ps. Kom allemaal indien mogelijk met de fiets.