De spanning loopt op: het duurt nu niet lang meer voordat wij ons 75-jarig jubileum gaan vieren. Het programma is al zo goed als af. Karin en Lisanne delen af en toe al wat via sociale media. Ik weet niet of jullie de unieke preview van het festivalterrein al gezien hebben op insta of FB, maar dat moet jullie nieuwsgierig maken. Een luchtkussen, spelletjes, workshops, van alles is er te doen op deze bijzondere dag. Voor jong en oud zijn er activiteiten bedacht om er een hele gezellige dag van te maken. Gezien de grote diversiteit aan activiteiten ben ik ervan overtuigd dat dit bijzonder goed moet lukken.

Veel leden van S.E.V hebben zich al opgegeven. Voor de leden die dat nog niet gedaan hebben: het kan nog tot en met aankomende zondag. Het is van belang dat je tijdig laat weten of je komt, omdat wij natuurlijk moeten doorgeven hoeveel mensen er willen mee eten. Ook als je niet mee eet, dan willen wij graag je opgave ontvangen zodat wij hier met de activiteiten rekening mee kunnen houden.

Voor de helderheid leg ik nog even uit wat de bedoeling is met eten.

  1. Alle leden van S.E.V. krijgen een professionele BBQ met onder andere beenhammen aan het spit en nog veel meer ander lekkers aangeboden door de vereniging.
  2. Familie, bekenden en oud S.E.V ers kunnen mee eten voor een bedrag van 15 euro pp en kinderen voor 7,50 euro pp.
  3. Iedereen die mee eet krijgt van de vereniging 4 consumptiebonnen om wat te drinken, dus ook de familie en bijvoorbeeld oud S.E.V ers die mee eten.   
  4. Vanaf 18.00 uur is het buffet geopend en dit zal ongeveer gaan duren tot 19.45 uur.
  5. Mochten er mensen zijn die wensen willen doorgeven ten aanzien van het eten (vegetarisch/voedselallergieën) dan kunnen zij zich melden bij Karin. Uiteraard gaan wij hier iets voor regelen.

Opgeven kan dus nog tot en met aankomende zondag op het volgende e-mailadres jubileum@sevzelhem.nl. Maar je kan ook een appje sturen naar Karin, Lisanne of naar mij.

Hoop jullie allemaal te zien 28 augustus en wens jullie een hele fijne zomervakantie!

Groeten,

Geert Schoon