Begin juni van dit jaar is S.E.V. 75 jaar een korfbalvereniging binnen het KNKV. Wat een heerlijk gevoel en wat een prachtige herinneringen aan de voorafgaande periode. Iedereen die S.E.V. een warm hart toedraagt heeft zeker wel een mooi moment bij deze unieke korfbalvereniging meegemaakt. MAAR eerst moet er een feestcommissie gevormd worden. Uit alle geledingen van de club worden er mensen naar voren geschoven en dat resulteert in de volgende karakters;

Geert Schoon (voorzitter), Henny Bruijl, Lisanne Langeveld, Moniek Korterink, Karin Leferink, Wessel Rosegaar en Gait.

Inmiddels hebben wij met elkaar al een aantal keer digitaal vergaderd en de plannen krijgen langzamerhand vorm. Wij hebben natuurlijk ook een datum op de agenda gezet en deze zal zijn

ZATERDAG 28 augustus aanvang 14.00 uur

Het definitieve programma zal weldra een keer op dit medium gepresenteerd worden.

Ik kom nog even terug op de herinnering welke ik aan mijn S.E.V. heb.

Natuurlijk kan ik zeggen dat mijn korfballoopbaan geweldig is geweest als actieve speler en dat ik als arbiter een prachtige carrière heb gehad, maar wat mij het meest is bijgebleven is toch de bouw van ons eigen clubhuis De Knik.

Wij hebben met eigen mensen het mooie gebouw laten herrijzen tot wat het is. Heel veel manuren in dit project gestopt voor dit prachtige resultaat. Elke keer als ik hier ben gaat mijn S.E.V.-hart een slag harder kloppen.

Wij houden jullie op de hoogte,       Groet van Gait