Ben jij opzoek naar een (andere) sport? Of lijkt het je gewoon leuk om een keer mee te doen? Dan ben jij van harte welkom tijdens onze open trainingen. De trainingen vinden plaats op zaterdag 5 juni 2021 op ons eigen veld, Halseweg 31a in Zelhem.

Van 10.00 uur tot 11.00 uur is er kangoeroetraining: sport en spel voor de allerkleinsten van 3 t/m 6 jaar. Van 11.00 uur tot 12.00 uur is de training bedoeld voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 van de basisschool.

De trainingen zijn vrijblijvend en bedoeld om op een leuke manier door middel van verschillende (korfbal)spelletjes kennis te maken met korfbal. Neem vooral een vriendje of vriendinnetje mee, dan maken we er samen een leuke training van. Tot dan!

Meer informatie en actuele trainingstijden vind je op deze website. Vragen? Stel ze via jc@sevzelhem.nl of bel/app Marjan van der Kolk via 06-46246114.